International Academy of Design and Technology

De International Academy of Design and Technology is begonnen als een kleine privéschool in Chicago in 1977. Hierna zijn ze uitgegroeid tot een school met meerdere vestigingen door heel de verenigde Staten. In totaal hebben ze op dit moment 9 vestigingen. Ook bieden ze de lessen online aan. De vestigingen liggen in Chicago, Tampa, Sacramento, Orlando, Detroit, Las Vegas, Nashville, San Antonio en Seattle. De verschillende scholen hebben ieder hun eigen opleidingenaanbod. Bij al deze scholen ligt een campus, waar je als student kunt wonen zodat je dicht bij school bent en contact hebt met de andere studenten.

Creativiteit

De International Academy of Design and Technology is vooral op zoek naar studenten die creatief zijn. Zelf zien ze de wereld als een bron vol creativiteit. Ze weten dat er veel goede ideeën kunnen ontstaan door mensen met veel creativiteit. Daarom willen ze deze mensen graag de juiste aansturing geven en zo hun creativiteit stimuleren, zodat de studenten op goede en bruikbare ideeën kunnen komen, waar andere mensen nog niet aan gedacht hebben. Ook probeert de school om de studenten een goed probleemoplossend vermogen te laten ontwikkelen, zodat ze in moeilijke situaties zichzelf kunnen redden.

Leraren zijn zelf creatief

De leraren die werken op de International Academy of Design and Technology zijn zelf ook heel creatief, ze weten dus precies wat de studenten meemaken en wat er in hun hoofd omgaat. Daardoor weten ze hoe ze de studenten moeten aansturen, om ze zo meer gebruik te kunnen laten maken van hun talent.

  • - Alles over gaming hogescholen